Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hvor ofte har du ikke kommet hjem fra jobb med en intensjon om ta noen runder på tredemølla, men dørstokkmila blir for lang? Det har vi tenkt på.  Beboerne i Bryggerikvartalet får full tilgang til eget treningsrom. Etter endt økt, være seg på spinningsykkelen eller på tredemølla, kan du restituere deg i beboernes helt egne spaavdeling.

I spaavdelingen finner du både jacuzzi og badstue, som alle beboerne fritt kan benytte. I tillegg til dette kan du ta i bruk flere av våre selskapslokaler når du venter flere gjester en du kanskje ønsker å ha i din egen leilighet.

Dersom noen av dine gjester trenger overnatting, kan du fritt booke et av Bryggerikvartalets gjesteværelser. Det er derfor vi sier at vårt konsept Living+ er skreddersydd for deg som vil ha mest mulig ut av livet, og setter store krav til komfort.

Vi har lagt opp til et konsept der du skal være den som bestemmer hvilke gode opplevelser og øyeblikk som skal prege hverdagen. Om du vil nyte ettermiddagene i hobbyboden eller på takterrassen, så er dette tilrettelagt for deg. Valget er ditt!